Å være forvert

 

Når man er en oppdretter og er spesielt interessert i avl er det mere spennende å kunne ha kull på flere forskjellige tisper, istedenfor å sitte med noen tisper hjemme som skal ha mange kull. Det er også begrenset hvor mange hunder man bør ha hjemme om de skal få nok oppmerksomhet og stell. Derfor trenger oppdrettere av og til en FORVERT.

Hva betyr å være FORVERT ??

For å kunne bruke flere tisper i avl, setter oppdretter en del valper stort sett tisper, men noen gang også hannhunder på for.

Stort sett setter jeg valp på helfor, som betyr, at om tispa blir bra nok til avl kan jeg ha to kull på henne.   Foreverten betaler ikke noe for valpen, men har den som sin egen på alle måter!                                                                                                                      

Det er selvsagt viktig for meg at hundene blir sosialisert godt, er trygge og trivelige slik at de kan gå på nødvendige utstillinger som skal til føre avl. Jeg kan tilby god oppfølging, pass om dere trenger det, og ekstra hjelp til hva dere måtte ønske! Fordi jeg vil jo gjerne bli litt kjent med de hunder som kanskje en dag skal være hos meg med valpekull!                                                    

Så tusen takk til alle dere som er med på å gjøre dette mulig, og tar godt vare på fortisper og eventuell hanner som noen ganger settes ut på for. 

Del denne siden